TRICA NA POLJU AUTOELEKTRIKE

 

ProizvodialoldaljavitasHRaloldalwebshop 

 

 

cegunkrol

FER-VILL d.o.o. je osnovan prije 20 godina u Mađarskoj. Glavna djelatnost je trgovina autoelektro djelovima, odnosno reparacija anlasera i alternatora u vlastitoj radionici, odnosno trgovina novim i repariranim anlaserima i alternatorima sa garancijom. Tvrtka je vodeća na tržištu autoelektro djelova u Mađarskoj i ima svoje poslovnice u Hrvatskoj i u Rumunjskoj. U centralnom skladištu u Budimpešti na raspolaganju su 25 tisuća raznih rezervnih djelova proizvedenih sa strane najboljih proizvođača svjeta. Fer-Vill d.o.o. je priznat reparator na tržištu Evrope, više tisuća agregata izlazi iz radionice. Bilo da je rječ o osobnom vozilu, teretnom vozilu ili brodu, anlaseru ili generatoru, rezervnom djelu ili reparaciji, kod nas dobijate savršen kvalitet po realnoj cjeni.

Hrvatska podružnica, Fer-Vill Croatia d.o.o. je osnovana 2007. u Splitu. Trenutno vodi elektronsku trgovinu, svojim kupcima dostavlja proizvode naručene preko webshopa. Cjeli asortiman može biti na raspolaganju u roku od nekoliko dana po cjeloj zemlji.

Naš istaknuti cilj je da po kurentnim cjenama, u odličnoj kvaliteti isporučujemo autoelektro djelove, reparirane anlasere i alternatore sa garancijom auto električarima, auto mehaničarima, brodskim servisima, charter agencijama.

U našem brodskom programu ćete naći sve anlasere i alternatore koji su danas u uportebi. Pored toga na skladištu su i električni djelovi za palubu, punjači, inverteri, osigurači, releji i mnogo drugih proizvoda.

Krenite sa nama, budite naši kupci, trgovci!

Čekamo javljanje agenata/preprodavaca, kojima nudimo poslovnu priliku sa našim proizvodima.

hotlineHR2016

Pronađi nas na Facebooku